Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda köpek görmek

Rüyada kabristanda köpek görmek

Rüyada kabristanda köpek görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kabristanda köpek gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada kabristanda köpek görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kabristanda uyumak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kabristanda yürümek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kabristanda dolaşmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalettir.

Rüyada kabristanda yatmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kabristan görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada kabristanda kuruan okumak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ona emek vereceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada kabristanda gezmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments