Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda uyumak

Rüyada kabristanda uyumak

Rüyada kabristanda uyumak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda uyumak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada kabristanda uyumak maddi gücünün eksileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kabristanda ağlamak güçlendikçe güçleneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kabristanda fatiha okumak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, beklentilerine ulaşacağına, varını yoğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda gezmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabristanda kuruan okumak kimse ile tartışmayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kabristana gitmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabristanda köpek görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabristanda dolaşmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments