Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda ağlamak

Rüyada kabristanda ağlamak

Rüyada kabristanda ağlamak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, evlatlarının hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada kabristanda ağlamak gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Rüyada kabristanda ağlamak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kabristan ziyaret etmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabristandan geçmek ev içinde mutluluğun artacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret eder.

Rüyada kabristanda dua etmek helal rızık elde edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kabristanda dolaşmak hayatının da zorlaşacağına, gelişim içine girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kabristanda görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya rivayet eder.

Rüyada kabristan temizlemek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kabristana selam vermek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments