Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda kuruan okumak

Rüyada kabristanda kuruan okumak

Rüyada kabristanda kuruan okumak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabristanda kuruan okumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuz veya yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Rüyada kabristanda kuruan okumak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kabristanda fatiha okumak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kabristanda yürümek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Rüyada kabristanda uyumak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda ağlamak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorunların çabucak halledileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Rüyada kabristana gitmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Rüyada kabristanda dua etmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabristandan geçmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments