Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kabristanda görmek

Rüyada kendini kabristanda görmek

Rüyada kendini kabristanda görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok yükseleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kabristanda gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Rüyada kabristana gitmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda köpek görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kabristanda gezmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabristanda yürümek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına inanılır.

Rüyada kabristanda kuruan okumak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda fatiha okumak muradın olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kabristanda görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada kabristanda ağlamak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments