Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda fatiha okumak

Rüyada kabristanda fatiha okumak

Rüyada kabristanda fatiha okumak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Rüyada kabristanda fatiha okumak gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada kabristanda fatiha okumak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda kuruan okumak mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabristan görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, isabetli adımlar atılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada kabristanda yatmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Rüyada kabristan ziyaret etmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kabristanda köpek görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda dua etmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Rüyada kabristana gitmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, maddi açıdan nefes alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments