Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine selam vermek

Rüyada ölmüş birine selam vermek

Rüyada ölmüş birine selam vermek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine selam vermek gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Rüyada birine selam vermek yaşadığı olayların kötü gideceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada selam almamak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada başbakana selam vermek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine inanılır.

Rüyada salat selam getirmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına inanılır.

Rüyada selam almak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada salavatla selamlaşmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ferahlık veren sözler duymaya, yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalığa selam vermek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments