Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanlarla selamlaşmak

Rüyada insanlarla selamlaşmak

Rüyada insanlarla selamlaşmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine rivayet eder.

Rüyada insanlarla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada insanlarla selamlaşmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinden selam almak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada mezarlara selam vermek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle selamlaşmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiden selam almak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalettir.

Rüyada başbakanla selamlaşmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak huzursuzlukların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments