Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirlerde dolaşmak

Rüyada kabirlerde dolaşmak

Rüyada kabirlerde dolaşmak günahlarına tövbe edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada kabirlerde dolaşmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada kabirlerde dolaşmak büyük bir aşk yaşayacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, güzel davetler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirden çıkmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işarettir.

Rüyada kabirde ışık görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir kazmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kabir ziyareti yapmak çirkin iftiralara uğrayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Rüyada kabir yaptırmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada açık kabir görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada kabir tamir etmek kazancının günden güne azalacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, yalan söylemeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments