Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirden çıkmak

Rüyada kabirden çıkmak

Rüyada kabirden çıkmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirden çıkmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kabirden çıkmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir tamir etmek çok daha iyi günler göreceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirde namaz kılmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kabir mezar görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kabirde görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada kabir toprağı görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, başarılarının kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada evde kabir görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Rüyada kabir kazmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments