Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde ışık görmek

Rüyada kabirde ışık görmek

Rüyada kabirde ışık görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, dirliğin bozulabileceğine, hayaline kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada kabirde ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada kabirde ışık görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir yapmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kabir görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabirden ses duymak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulur.

Rüyada kabirde yattığını görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir yıkamak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments