Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir ziyareti yapmak

Rüyada kabir ziyareti yapmak

Rüyada kabir ziyareti yapmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada kabir ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti etmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada kabir ziyaret görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kabir yapmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinin iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada yatır ziyareti yapmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına inanılır.

Rüyada türbe ziyareti yapmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada umre ziyareti yapmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada aile ziyareti yapmak adının her yerde geçeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments