Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir yaptırmak

Rüyada kabir yaptırmak

Rüyada kabir yaptırmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kabir yaptırmak gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Rüyada kabirde ateş görmek maceralara atılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde fatiha okumak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirden korkmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulur.

Rüyada kabir satın almak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada kabir çukuru görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir yıkamak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayır vereceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments