Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir kazmak

Rüyada kabir kazmak

Rüyada kabir kazmak çok büyük başarılar elde edeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir kazmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada kabir kazdığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret eder.

Rüyada kabir kazmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada tek kabir görmek dünya malının çoğalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir üzerine yatmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kendine geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak zaferlere doymayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kabir açmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada açık kabir görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde çiçek görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, şansın kapanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments