Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, huzurunun bozulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, ondan faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada hamile arkadaş görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, haklılığının anlaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaş hamile görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşım hamile görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, nitelik ve farklılık geleceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek yollarının açılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments