Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek daha çok kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek zenginliğin kapılarının açılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinden hamile olduğunu öğrenmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments