Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş hamile görmek

Rüyada arkadaş hamile görmek

Rüyada arkadaş hamile görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş hamile gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak şifa ve moral bulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada hamile arkadaşını hamile görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile duymak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, ticaret ehli kimse olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments