Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşım hamile görmek

Rüyada arkadaşım hamile görmek

Rüyada arkadaşım hamile görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşım hamile gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işarettir.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, nazara geleceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hak yolundan ayrılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak gelecekte yüzünün güleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, onu borçtan kurtaracağına, iyi halinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments