Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile arkadaş görmek

Rüyada hamile arkadaş görmek

Rüyada hamile arkadaş görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile arkadaş gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşım hamile görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hamile arkadaş görmek her daim bereketli işler yapacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments