Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının eşini hamile gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile eşinin doğum yaptığını görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başkasından hamile olduğunu görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başkasından hamile görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine işarettir.

Rüyada eşi hamile görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, hayırlı haberler alacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments