Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde yılan görmek

Rüyada kabirde yılan görmek

Rüyada kabirde yılan görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde yılan gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada kabirde yılan görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada kabir kazmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirlerde dolaşmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada kabir ziyareti etmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada boş kabir görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada kabir temizlemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir açmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş kabir görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments