Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş kabir görmek

Rüyada geniş kabir görmek

Rüyada geniş kabir görmek zarar etmeyeceğine, haneye dertlerin gireceğine , huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Rüyada geniş kabir gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Rüyada geniş kabir görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tek kabir görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir azabı çeken görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kabirde kuran okumak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada kabir başında ağlamak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kabirde sorgulandığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, onları koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir taşımak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments