Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir temizlemek

Rüyada kabir temizlemek

Rüyada kabir temizlemek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir temizlemek gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada kabir temizlemek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde gezmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir satın almak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet eder.

Rüyada kabir toprağı görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hayatının iplerini eline alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada kabirden çıkmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabirle konuşmak alınan borçların ödenemeyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işindeki verimin artacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir içinde olmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments