Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir açmak

Rüyada kabir açmak

Rüyada kabir açmak eşit davranılacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kabir açmak gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Rüyada kabir açmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, belalardan korunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti etmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada tek kabir görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirden korkmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Rüyada kabirde çiçek görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde dua etmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına tabir olunur.

Rüyada kabirde bebek görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Rüyada kendini kabirde görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments