Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir ziyareti etmek

Rüyada kabir ziyareti etmek

Rüyada kabir ziyareti etmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada kabir ziyareti etmek gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Rüyada kabir ziyareti yapmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kabir ziyaret görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti etmek neredeyse kahrolacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, bereket ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada kabir meleklerini görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirle konuşmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, üzüntü yaşamaya, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Rüyada evde kabir görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kabirin içinde görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinde kara geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments