Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir üzerinde yatmak

Rüyada kabir üzerinde yatmak

Rüyada kabir üzerinde yatmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kabir üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada kabirde yatmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir üzerinde yatmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir üzerine yatmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş kabir görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada ev içinde kabir görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işarettir.

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada içi su dolu kabir görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Rüyada kabir duası okumak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments