Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirler görmek

Rüyada kabirler görmek

Rüyada kabirler görmek alınganlıkların hasıl olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kabirler gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada kabir meleklerini görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Rüyada kendini kabirin içinde görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada kabirde namaz kılmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada ev içinde kabir görmek insanları sakinleştireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kabirden toprak almak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına inanılır.

Rüyada kabir aramak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kabir ziyareti etmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments