Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir ziyaret görmek

Rüyada kabir ziyaret görmek

Rüyada kabir ziyaret görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına yorulur.

Rüyada kabir ziyaret gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Rüyada kabir ziyaret görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada kabir ziyareti etmek işlerinde kara geçeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kızına daima sahip çıkacağına delalettir.

Rüyada kabir tamir etmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sabrını zorlayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş kabir görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kabirde ışık görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir kazıldığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevinç ve mutluluğa rivayet eder.

Rüyada kabir yapmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments