Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir yapmak

Rüyada kabir yapmak

Rüyada kabir yapmak gidilecek yönün belirleneceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada kabir yapmak gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kabir yapmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kabir ziyareti yapmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kabir duası okumak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kendisini ona adayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabirden çıkmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada kabir kazıldığını görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına delalettir.

Rüyada tek kabir görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kabirde yattığını görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kötü düşmana işaret eder.

Rüyada kabir tahtası görmek moral bulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments