Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak aklına giren şeytana uyacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü çıkarmak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü çıkarmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün çorabını çıkarmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments