Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirden ses duymak

Rüyada kabirden ses duymak

Rüyada kabirden ses duymak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kabirden ses duymak gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada kabirden ses duymak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba sesini duymak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ayak sesi duymak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıktan ses duymak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin sesini duymak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın sesini duymak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sela sesi duymak rahat geçinerek yaşayacağına, iftiraya uğrayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun sesini duymak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments