Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir başında kuruan okumak

Rüyada kabir başında kuruan okumak

Rüyada kabir başında kuruan okumak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, parasal durumun düzeltileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Rüyada kabir başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada kabir başında kuruan okumak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kabir başında dua okumak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, insanlar tarafından tanınacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin başında kuruan okumak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kabir başında ağlamak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada kabir başında dua etmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments