Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir kazdığını görmek

Rüyada kabir kazdığını görmek

Rüyada kabir kazdığını görmek acılarını dindireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, bunalacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada kabir kazdığını gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada kabir kazmak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Rüyada kabir kazdığını görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işarettir.

Rüyada kabir hayatını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine alamet eder.

Rüyada kabir tamir etmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış kabir görmek iyi günler yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabir görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde olduğunu görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada kabir tahtası görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments