Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde çiçek görmek

Rüyada kabirde çiçek görmek

Rüyada kabirde çiçek görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabirde çiçek gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada kabirde çiçek görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kabirde kuran okumak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde yatmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada kabir yapmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kabir başında dua okumak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada kabir tamir etmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabir içine girmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments