Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, muradın yerine geleceğine, planlarının işe yarayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirden toprak almak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kabirde namaz kılmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada kabir tamir etmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kabir görmek elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Rüyada kabir görmek buna rağmen kazanç getireceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine alamet eder.

Rüyada kabirde görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments