Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde bebek görmek

Rüyada kabirde bebek görmek

Rüyada kabirde bebek görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işiyle nam salacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Rüyada kabirde bebek gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada kabirde bebek görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kabir ziyareti etmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, durumunuzun iyileşeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş kabir görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Rüyada kabir görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kabir toprağı görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada kabir başında dua etmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde yattığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments