Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde dua etmek

Rüyada kabirde dua etmek

Rüyada kabirde dua etmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabirde dua etmek gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kabirde dua okumak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kabir başında dua okumak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada kabir başında dua etmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada kabire dua okumak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kabirde dua etmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza yorulur.

Rüyada kabir duası okumak yaşlılığında da rahat edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde yasin okumak geçici olarak rahatsızlanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kabirden toprak almak çok başarılı olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments