Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirden korkmak

Rüyada kabirden korkmak

Rüyada kabirden korkmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, sorunlarının son bulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabirden korkmak gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada kabirden korkmak insanlardan takdir toplayacağına, içine fesat düşeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kabir azabından korkmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde dua okumak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kabirle konuşmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Rüyada kabir üzerinde yatmak çok hayırlı işlere gireceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kabir yıkamak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabirlerde dolaşmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments