Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el koklamak

Rüyada el koklamak

Rüyada el koklamak hayır işleri ile uğraşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada el koklamak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada el koklamak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, kişinin başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada kabeyi koklamak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ortaya bazı projeler koyacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gül koklamak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada kuru soğan koklamak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada rakı koklamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada ceket koklamak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, anlaşmalardan cayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor sümbül koklamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boynunu koklamak maddi açıdan zarara uğranacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments