Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır koklamak

Rüyada çamaşır koklamak

Rüyada çamaşır koklamak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır koklamak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada iç çamaşırı koklamak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır koklamak büyük bir işin sahibi olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Rüyada erkeği koklamak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Rüyada çay koklamak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işarettir.

Rüyada saçı koklamak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına işaret eder.

Rüyada bir insanı koklamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül suyu koklamak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada zambak koklamak insanlara yol göstereceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments