Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sarı çiçek koklamak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kişinin gönlünü alacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak koklamak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, makam ve rızık sağlayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada sarılmak koklamak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılıp koklamak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Rüyada sarılıp koklamak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, işlerin kara geçeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini koklamak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments