Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye elini sürmek

Rüyada kabeye elini sürmek

Rüyada kabeye elini sürmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye elini sürmek gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada kabeye el sürmek daha temkinli ve garantici olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye elini sürmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yolunda devam edeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kabeye yüz sürmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada hacerül esvede el sürmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini toprağa sürmek mutlu olacağına ve güleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işarettir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini dışkıya sürmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet eder.

Rüyada elini yüzüne sürmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments