Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye el sürmek

Rüyada kabeye el sürmek

Rüyada kabeye el sürmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işarettir.

Rüyada kabeye el sürmek gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada kabeye elini sürmek sağlığının da yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye el sürmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye yüz sürmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada elini dışkıya sürmek batıl amele, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ele krem sürmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments