Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini dışkıya sürmek

Rüyada elini dışkıya sürmek

Rüyada elini dışkıya sürmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini dışkıya sürmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Rüyada elini dışkıya sürmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye el sürmek rakiplerine karşı fark atacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Rüyada el sürmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eline krem sürmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ellerine krem sürmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine delalettir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek çok büyük mutluluklar tadacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Rüyada kurana el sürmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments