Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacerül esvede el sürmek

Rüyada hacerül esvede el sürmek

Rüyada hacerül esvede el sürmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada hacerül esvede el sürmek gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Rüyada hacerül esvede el sürmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada hacerül esved görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulur.

Rüyada hacerül esvedi öpmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, neredeyse kahrolacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada esma görmek hırsızlık yapacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada esmaül hüsna dinlemek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada esi tarafindan aldatmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada yesil esofman görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada esya çalmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments