Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini toprağa sürmek

Rüyada elini toprağa sürmek

Rüyada elini toprağa sürmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada elini toprağa sürmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Rüyada elini toprağa sürmek yaşadığı zorlukların biteceğine, büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne toprak sürmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak yolda araba sürmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada toprağı sürmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendisi ile gururlanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada elini kafaya sürmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada eline çamur sürmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada eline krem sürmek hasta ve zor geçireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kabeye el sürmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments