Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın düğüne gitmek

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni şeyler deneneceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, maddi anlamda rahatlamaya, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, zahmete ve derde düşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansın döneceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments