Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek daha isabetli kararlar alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek kurtuluşu bulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada bir düğüne gitmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments