Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, duymadığı sözleri duyacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek çok ünlü bir kişi olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendini yiyip bitireceğine, mutluluğunun daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yeni iş kollarına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı yere gitmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir yere gitmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments