Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak ektiğini görmek

Rüyada kabak ektiğini görmek

Rüyada kabak ektiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada kabak ektiğini gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada kabak ektiğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, ev sahibi olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ekilmiş domates görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sözler sarf edeceğine, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mercimek ektiğini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada reyhan ektiğini görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada birşey ektiğini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments